Dabas garšas, saglabātas liofilizācijā

Premium kvalitātes liofilizēti augļi, ogas un dārzeņi, kas saglabā visas dabiskās uzturvielas un garšu.

Kāpēc izvēlēties liofilizētus produktus?

Mūsu tehnoloģija saglabā produkta dabisko garšu, krāsu un uzturvielas, vienlaikus pagarinot tā uzglabāšanas laiku.

100% Dabīgi

Bez konservantiem, krāsvielām un citām ķīmiskām piedevām.

Saglabātas uzturvielas

Liofilizācija saglabā līdz 97% no produkta sākotnējām uzturvielām.

Ilgs uzglabāšanas laiks

Mūsu produkti saglabā kvalitāti līdz pat 2 gadiem.

Ērts iepakojums

Viegli atverams un atkārtoti aizverams iepakojums saglabā svaigumu

Premium liofilizācijas tehnoloģija

Mēs izmantojam modernāko liofilizācijas tehnoloģiju, kas saglabā produktu dabisko garšu, krāsu un uzturvielas. Šis process ietver saldēšanu un ūdens izdalīšanu vakuumā, kas saglabā produkta struktūru un uzturvērtību.

  • Produkti tiek saldēti -40°C temperatūrā
  • Ūdens tiek izdalīts vakuumā, saglabājot produkta struktūru
  • Saglabājas līdz 97% no produkta sākotnējām uzturvielām
Uzzināt vairāk

Piesakies jaunumiem

Uzzini par jaunajiem produktiem, īpašajiem piedāvājumiem un saņem veselīgus receptes

Mums uzticas

Mūsu produktu kvalitāti novērtē gan klienti, gan nozares eksperti

"Šie ir labākie liofilizētie augļi, ko esmu jebkad garšojis! Tie ir kraukšķīgi un pilni ar garšu."

Līga K. Pastāvīgā kliente

"Ideāli produkti aktīvam dzīvesveidam. Ņemu līdzi pārgājienos, un tie ir lieliski enerģijas avoti."

Mārtiņš B. Aktīvās atpūtas cienītājs

"Mani bērni ir sajūsmā par šiem augļiem. Beidzot veselīga uzkoda, ko viņi labprāt ēd!"

Anna Z. Divu bērnu māmiņa